Főoldal
 

Fodrászat

Rólunk

Bemutatkozás

" Szabó Dolli vagyok.A szakma és én véletlenül leltünk egymásra, és azt gondolom ezek a legjobb találkozások az életben. Ez az én esetemben is így van. Szeretem a foglalkozásom,és az embereket, akikkel dolgozom - épp ezért járok el humánusan a fájó lábakkal is. Rengeteg problémás lábbal találkoztam működésem során - gyakorlatilag ezeken tanultam, hisz házhoz járva főként idősebb vendégeim voltak eleinte. Később több fiatal is rám talált, akik lába másféle odafigyelést igényel. Itt a MONTÁZS STÚDIÓ-ban is nagy hasznát veszem e tapasztalatoknak. "

Ami történik:

A klasszikus pedikűr alatt a láb fertőtlenítéses meleg áztatása után a kemény bőrfelesleget eltávolítjuk, a körmöket rövidítjük tisztítjuk, formázzuk. Ezután következik a láb krémezése, masszírozása.

Gyógypedikűr a problémás beteg lábak kezelésére szolgál, mint a benőtt köröm, túlzott szarusodás, talpkérgesedés, tyúkszem, gombás köröm. A lábakon fertőtlenítő lábfürdőt és krémezést alkalmazunk.

A kezelés menete:

- Fertőtlenítőszeres lábáztatás
- Bőrkeményedések, szükség esetén tyúkszemek eltávolítása
- A körmök formázása, szükség esetén a benőtt köröm eltávolítása
- Az elhalt körömbőr feltolása, eltávolítása, szükség esetén kivágása
- Ha van, akkor utoljára kezeljük a gombás körmöt, hogy ne vigyük át másik körömre a gombásodást
- Esetleges lakkozás- Krémezés, maszírozás

A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik.

Nyáron a lábunk szinte meztelen és még inkább szükség van nem csak egészségügyi, de szépségápolásra is. Gyógyászati szempontból a lábaknál a vérellátás ingadozása, valamint a fertőzésveszélyek következtében, gyakori probléma a lábak illetve körmök gombásodása. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek.

A bőrkeményedések és a körömhossz eltávolítása is a bőrlégzést segíti. A túlnőtt körmök eltávolításával, kitisztulnak a köröm alatti szennyeződések, így megelőzhető a gombás fertőzések kialakulása, és csökkenthető azok terjedése.

Egy jó talpmasszázzsal, nem csak lábaink frissülnek fel, hanem a talpban elhelyezkedő kis erek, idegvégződések segítségével bizonyos szervi problémák kialakulása is megelőzhető.

Lábunk egész életünk során nagy terhelésnek van kitéve, ezért fontos hangsúlyt fektetni ápolására. A talp bőrkeményedései nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémák okozói is lehetnek.

A szakszerűen ápolt láb védettebb a vírusos, bakteriális és gombás fertőzéssel szemben is. Nem alakul ki benőtt köröm, elkerülhetők a tyúkszemek.

Szeretettel várom a Montázsban!

Időpont egyeztetés a 06-20/ 393 48 43-as telefonszámon hétfőtől szombatig lehetséges.

 

Fodrászat

H-P.: 9-19 óráig
SZ.: 9-14 óráig

Bejelentkezés

Joó Tamásné Edit
 +36 (30) 245-5530

 

BÁLINT VIKTÓRIA
 +36 (30) 227-7055

 

ANTALOVICS PETRA

+36 (30) 6858-394

 

ARANY ESZTER

+36 (30) 227-7055

 

Kozmetika

Bejelentkezés
alapján

Bejelentkezés

Joó Tímea
+36 (30) 298-5864

 

ÁBRÁNY JÚLIA
+36 (30) 434-7814

 

Műköröm

H-P.: 9-19 óráig

SZ.: 9-14 óráig

Bejelentkezés

HORVÁTH RENÁTA

+36 (20) 248-2869

 

Infraszauna

 Műszaki okok miatt jelenleg nem üzemel

Bejelentkezés

Joó Tímea
+36 (30) 298-5864

Egyéb

Bejelentkezés

alapján

Bejelentkezés

Bowen technika:

MOLNÁR CSILLA
+36 (70) 318-3729 

  

 

 

 

 
© 2011 - www.montazs-gyor.hu - minden jog fenntartva.