Főoldal
 

Fodrászat

Rólunk

Termékek

Hajunk szorosan hozzátartozik megjelenésünkhöz, gondozást, ápolást igényel, hiszen akár szerves részét is képezheti a rólunk kialakított képnek.

Szalonunkban mindig arra törekszünk, hogy vendégeink legyenek a középpontban, mindenkire megfelelő időt fordítunk, diagnózist készítünk, a vendégeink igényeinek és személyiségének megfelelően személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk.

 

L'Oreal Professionnel Hairchalk Hajszínezőhairchalk

Forradalmi vizes bázisú hajszínező festék mikro-fiber polimerekkel.
Ultravékony filmréteget képez a hajon, hozzátapad és körülöleli a hajszál felszínét.
Átlagosan két samponos hajmosásig marad a hajban, a felvitt mennyiségtől és a haj típusától függően. Nem hagy foltot, formázható és cseppálló. A hajszál szerkezetét nem változtatja meg, így az tapintásra is természetes marad.

hairchalk2

Steampod

A forradalmian új Steampod rendszer az egészséges és sima tapintású hajért.

A Steampod a L'oreal Professionel első saját márkájú fodrászati eszköze, melyet a Rowenta Salon márkával közösen fejlesztett ki.

Nyolc új szabadalommal védett eszköz a L'oreal Professionel első, kimagasló technológiájú gőzhajkiegyenesítő lapvasa. Különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és és csillogóvá varázsolja.
Ez a szolgáltatás, egyszerre formázza és ápolja a hajat.

A szolgáltatásnak köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik csillogó és fényes lesz. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását valamint könyebben kezelhetővé válik.
Mindegy, hogy a vendég álma a szögegyenes haj vagy gyönyörű hullámok: a Steampod mindezt képes valóra váltani amellett, hogy regenerálja a hajat.
A tápláló hatás hajtipustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart, eredményképp a haj könyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál!

steampod

L’oreal Serie Expert

A L'oreal Professionel, mint a fodrászati szakma úttörője, új korszakot nyitott a hajápolás történetében:

A SERIE EXPERT család tudományos megközelítéssel minden elképzelést felülmúlva mikropontosságú hajápolást kínál önnek, molekuláris szinten kifejtett - célzott hatással.

Techni.Art

Színtiszta Styling - Kivételes Tehetség
Forradalmian ÚJ technológiák a LEGDIVATOSABB frizurákért.
A divatdiktátorok kedvence, hírességek választottja, amely a legnépszerűbb fodrászok kezében mindig ott van: a Techni.art Termékcsalád a L'oreal Professionel-től nélkülözhetetlen minden polcról.

A L'oreal legfejlettebb laboratóriumai, technológiái és híres fodrászok ötletei teszik a Techni.art-ot a mesteri formázás és a gyönyörű haj szakértőjévé.
Igazi Szakértelem és mesteri hajformázás.

  • Fix: az erős tartásért
  • Volume:az extra dús hatásért
  • Color show: az első hajformázó család a festett haj védelmére
  • Gloss: a szikrázó fényért
  • Curl: a göndör fürtök energizálására, vagy a rakoncátlan haj megszelídítésére
  • Liss: puha, selymes, tükörfényes simaságért
  • Hot style: hőre aktivizálódó formázás
  • a.head: könnyű formázás
  • play.ball: játékos frizuráért

 

INOA - A jövő hajfestéke a Montázs Szépségszalonban is!

Hozzánk is megérkezett a jövő hajfestéke: az INOA – L’oreal Professional. Különlegessége az ODS (Oil Delivery System*) technológiában rejlik, melynek köszönhetően a hajfestés újfajta élménnyé válik: kényelem a fejbőrnek, optimális védelem a hajszálnak**, és határtalan színerő.

AMMÓNIA ÉS SZÚRÓS SZAG NÉLKÜL
A hajfestés még soha nem volt ilyen kellemes, pihentető élmény!

Tökéletes hajszín és optimális kényelem minden nő számára. A L’Oréal kutatói évek óta ennek a merész elképzelésnek a jegyében dolgoztak, és végül siker koronázta erőfeszítéseiket. Az INOA-val a hajfestés gyökeresen megváltozik. Mi a titka? Egy új, olajos alapú formula, amely más hajfestéktől eltér. Ez az új hajfesték teljesen ammóniamentes, mégis rendelkezik az oxidációs hajfestékek minden előnyével: akár 3 árnyalatnyi világosítás érhető el vele, 100%-osan fedi az ősz hajat, és gyönyörű, egységes, intenzív, csillogó hajszínt eredményez.

Szeretjük …

… átélni a kényelem új dimenzióját. Az INOA-val búcsút mondhatunk a hajfestékek kellemetlen ammóniaszagának, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajfestést mind a fodrász, mind a vendég számára. Nincs többé szúrós szag, ami irritálja az orrot és a szemet. A fejbőrön korábban érzékelt irritáció és égető érzés előfordulásának esélye töredékére csökken.

Értékeljük …

… a hajszál számára biztosított védelmet. Az ammóniamentes INOA-val a hajszál ugyanolyan selymesen sima, mint a hajfestést megelőzően.*** Mindemellett, az INOA egyedi textúrája egy luxus ápolókréméhez hasonlítható leginkább.

Büszkén viseljük …

… a hihetetlen intenzitású, ragyogó színeket. Az INOA 3 tónusig képes felvilágosítani a hajat az ODS egyedi technológiájának köszönhetően, amely nagyobb hatékonysággal juttatja be a pigmenteket a hajszál belsejébe, mint korábbi hajfestékeink. Az árnyalatok palettája szinte végtelen lehetőségeket biztosít, a hajszín szép egységes lesz, az ősz hajszálakat teljesen elfedi, a színeredmény pedig megbízható és kiszámítható.

* Olajos vivőközeg technológia
** Megvédi a természetes haj számára fontos lipideket és aminosavakat a hajfestés során.
*** Műszeres mérés alapján, 1, 5 és 9 alkalmazást követően.

Megnyitás ablakban

 

Fodrászat

H-P.: 9-19 óráig
SZ.: 9-14 óráig

Bejelentkezés

Joó Tamásné Edit
 +36 (30) 245-5530

 

BÁLINT VIKTÓRIA
 +36 (30) 227-7055

 

ANTALOVICS PETRA

+36 (30) 6858-394

 

ARANY ESZTER

+36 (30) 227-7055

 

 

 

Kozmetika

Bejelentkezés
alapján

Bejelentkezés

Joó Tímea
+36 (30) 298-5864

 

ÁBRÁNY JÚLIA
+36 (30) 434-7814

 

Műköröm

H-P.: 9-19 óráig

SZ.: 9-14 óráig

Bejelentkezés

NÉMETH SZANDRA

+36 (30) 691- 4004

 

Infraszauna

 Műszaki okok miatt jelenleg nem üzemel

Bejelentkezés

Joó Tímea
+36 (30) 298-5864

Egyéb

Bejelentkezés

alapján

Bejelentkezés

Bowen technika:

MOLNÁR CSILLA
+36 (70) 318-3729 

  

 

 

 

 
© 2011 - www.montazs-gyor.hu - minden jog fenntartva.